image - Musea van fermentatie

Over

Verkenning en Diner van Herfstsmaken: Champignons, Zeevruchten, Kaki en Kastanjes.
Begeef je op een culinaire reis door de herfst met smaken die subtiel en diep worden versterkt door de Koreaanse tradities van fermentatie: kimchi en gam-sikcho, een unieke azijn gemaakt van kaki. In de Koreaanse keuken wordt kool beschouwd als een canvas dat liefdevol wordt omhuld met kostbare ingrediënten, zodat het hun rijke smaken opneemt en transformeert.
Tijdens deze avond zullen we kennismaken met een bijzondere, keizerlijke kimchi, waarin verse zeevruchten, korstmossen, kastanjes en pijnboompitten samensmelten tot een verfijnde smaakexplosie. De kaki, of dadelpruim, een vrucht die al duizenden jaren geliefd is in Azië, staat centraal in verschillende gerechten. We leren een instant kaki kimchi bereiden, en ontdekken de verrassende diepte van deze fermentatietechniek.
Vervolgens genieten we van hartverwarmende herfstgerechten: een sappig braadstuk en een stoofpot, beide verrijkt met de unieke smaak van gefermenteerde kaki. Onze culinaire tocht eindigt met een traditioneel Koreaans dessert met kastanjes, dat perfect het seizoen viert.
Een avond vol rijke, warme smaken een ware ode aan de herfst!
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag