image - Halloween Lebbeke 2024

Over

Al 23 jaar laten we de Halloween gekte niet aan ons voorbijgaan! Onze organisatie is extra gemotiveerd om elke deelnemer een (ont-)spannende avond te bezorgen. Deze editie belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden, met angstaanjagende decors en verschrikkelijke monsters die je zullen verbazen en verwonderen.

De wandeltocht voert je langs donkere wegen, en in het griezeldorp aan de start en finish zorgen we voor spektakel, heerlijk eten en verfrissende drankjes om weer op krachten te komen of om de moed erin te houden. Het succes van Halloween Lebbeke is te danken aan de inzet van maar liefst 150 vrijwilligers van lokale verenigingen, die elk jaar zorgen voor een hoge dosis griezelplezier, aangevuld met professionele acts.

Dit jaar werken we weer met start-slots: kies je starttijd met onze twee start-slots!

Het parcours heeft voor deze editie een update gekregen, is 5 km lang en geschikt voor alle leeftijden. Voor meer informatie en tickets, kijk onderaan de pagina.

Kom jij ook griezelen? We kijken ernaar uit je te verwelkomen!


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit

St. Michiel Kermis & JSNK in concert!

22 sep 2024
Feesten of Folklore-evenementen Festiviteiten
Weelde
Weelde - Anvers
Om 14u verzorgt Fanfare SNK Weelde een mooie kermisuitstap door de Koning Albertstraat. Intussen kan u in de zaal van St. Michiel en op het terras terecht om te komen genieten van allerlei lekkers in een aangename kermissfeer! Rond 16u breekt het hoogtepunt aan: JSNK in concert! Het jeugdfanfareorkest van SNK Weelde trakteert u op een geweldig concert vol variatie en toffe extraatjes. Kom dus zeker luisteren en ontdek zelf het enthousiasme en het muzikale kunnen van deze fantastiche jonge bende!

Andere evenementen Feesten of Folklore-evenementen > Festiviteiten

Nog meer evenementen Feesten of Folklore-evenementen > Festiviteiten
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag