Agenda: Evenementen

Agenda met evenementen

FILTRES
Filteren op typen
ALLE
Concert
Theater / Spektakel
Tentoonstelling
Evenement voor kinderen
Lezing / Debat
Vertellingen / Literatuur
Film
Uitstap / Ontdekking / Patrimonium
Stage / Cursus
Fuif
Diverse Activiteiten
Salon / Beurs
Markt en Rommelmarkt
Feest of Folklore
Sportevenement
Virtueel evenement
Varia
Filteren op indicatoren
Speciaal voor kinderen
Speciale gezinnen
Speciale studenten
Article 27
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Doven en slechthorenden
Filteren
CALENDRIER
Agenda
2 702 evenement(en) gevonden (2601 tot 2650)
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Article 27

À l'œuvre

Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 van 17:00 / zaterdag en zondag van 10:00 van 18:00
Tentoonstellingen Verschillende technieken
Trinkhall Museum
Liège - Liège
Thematische tentoonstelling met zo'n dertig kunstenaars uit onze collectie

Bloemenmarkt Kouter

Elke maandag / dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag / zaterdag / zondag
Markten en Rommelmarkten Markten
Kouter
Gent - Flandre Orientale
Elke ochtend is er bloemenmarkt op de Kouter. Tijdens de week en op zaterdag is dat een beperkte markt, op zondag een uitgebreide. Dan loop je ook de echte Gentenaar tegen het lijf. Bij aankomst geniet je van een heerlijke espresso, afsluiten doe je met een verse oester en een glas witte wijn aan de Blauwe Kiosk. En dan moet de dag eigenlijk nog beginnen.
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit

Da Bluefunk District presents : Hybrid Souls

Elke vrijdag van 18:30 tot 23:00
Concerten Soul / Funk
Vaux-Hall
Bruxelles - Bruxelles
Vaux-Hall Summer: de zomerse afspraak in het Warandepark.
RommelmarktElke zondag van 07:30 tot 13:00

Rommelmarkt

Elke zondag van 07:30 tot 13:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Place de la Gare Micheroux / Soumagne
Micheroux - Liège

Flageymarkt

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Flagey
Ixelles - Bruxelles

Rommelmarkt - Ixelles (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place du Châtelain
Ixelles - Bruxelles

Wekelijkse vintage rommelmarkt Rekkem & Menen

Elke zaterdag van 06:15 tot 12:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Lauwe-Aalbeke-Rekkem
Menen - West-Vlaanderen - Vlaams Gewest
Elke zaterdagvoormiddag openlucht 15.000m² overdekt 3.000m²Opzetten standen 5u301,5 euro per l/m - min 10 l/mAuto bij standvrij aanschuiven

Introductie tot Ballroom en latijn dansen lessen Brussel

Elke zondag van 19:00 tot 19:50
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Introductie tot Ballroom en latijn dansen lessen Brussel

Bachata lessen beginners Brussel

Elke zondag van 16:50 tot 17:45
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Bachata lessen beginners Brussel
Rommelmarkt - Thumaide (zaterdag)(elke week)

Rommelmarkt - Thumaide (zaterdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Thumaide
Thumaide - Hainaut
Rommelmarkt - Erquelinnes (vrijdag)(elke week)

Rommelmarkt - Erquelinnes (vrijdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Rue Albert 1er
Erquelinnes - Hainaut

Antiek- en brocantemarkt Tongeren

Elke zondag van 06:30 tot 13:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Tongeren - Limburg - Vlaams Gewest
Uitslapen op zondag? Niet in Tongeren. Vanaf 7 uur transformeert de oudste stad van België tot één grote – bijna middeleeuwse – marktplaats. Zo'n 40 gerenommeerde antiekshops en 350 (gespecialiseerde) standhouders pakken er uit met eeuwenoud antiek, brocante, design, vintagespullen en zeldzame collectorsitems. Vanuit alle uithoeken van de wereld zakken duizenden bezoekers af naar deze wekelijkse antiekhotspot. De bruisende sfeer in de historische setting is dan ook legendarisch.Tip: vroege vogels spotten de meest interessante kostbaarheden. In de vaste antiekshops langs het parcours kan je ook op weekdagen telefonisch of via mail terecht voor deskundig advies. Alle contactgegevens vind je in de Antiekbrochure. Meer weten? Haal de gratis Antiekbrochure met routemap, hotspots en antiekshops uit bij Toerisme Tongeren.

Henry Rosy en de gaza wuli-initiatie

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Henry Rosy werkte van 1933 tot 1939 als landbouwingenieur van de Staat in de regio van de Ubangi in Congo. Hier verzamelde hij voor het Museum meer dan 400 objecten. Dankzij de begeleidende etnografische aantekeningen en honderden foto’s kan deze collectie goed in haar originele context worden gesitueerd. Henry Rosy verbleef twee jaar bij de Ngbaka in de regio van Gemena vanwaar hij een reeks voorwerpen en foto’s meebracht die nauwkeurige informatie verstrekken over de mannelijke initiatieritus, de gaza wuli, en over de vrouwelijke overgangsritus, de gaza wuko. In 1936 kreeg Henry Rosy de kans deze twee belangrijke ceremonieën bij te wonen in de dorpen Lengbwelle en Bombakabo, ten westen van de stad Gemena. De fotografische getuigenissen die hij hierover meebracht, werden een onweerlegbare studiebron voor de culturele geschiedenis van deze streek. De hier voorgestelde fotoselectie illustreert het besnijdenisritueel van de mannen in Bombakabo. Henry Rosy kreeg de toestemming de initiatieruimte te betreden en werd zo een bevoorrechte ooggetuige. Als landbouwingenieur onderhield Henry Rosy een voortdurend contact met de wetenschappers van de afdeling Etnografie, Jozef Maes en Olga Boone. Door zijn nauwkeurige en relevante waarnemingen is zijn veldwerk een echte etnograaf waardig. Uit de briefwisseling blijkt zijn diepe eerbied voor de cultuur van de samenlevingen waarmee hij in aanraking kwam, een vrij uitzonderlijke ingesteldheid in de koloniale context van de jaren dertig. Hij bouwde een wederzijdse vertrouwensrelatie op met zijn Congolese gesprekspartners, en beschikte over een trefzeker observatietalent. Die troeven verleenden hem toegang tot getuigenissen en informatie die in grote mate bijdroegen tot de kennisuitbreiding over dit cultuurgebied in het noordwesten van de DR Congo.

De stedelijke fotografie van Joseph Makula

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Joseph Makula trad in 1956 als eerste en enige Congolese fotograaf in dienst bij Congopresse, het officiële agentschap van Belgisch Congo. Hij had het vak geleerd in het leger en al wat ervaring opgedaan bij een krant. Makula fotografeerde voornamelijk het dagelijkse leven van de stedelijke Congolese middenklasse waartoe hij zelf behoorde en met wie hij zich duidelijk kon identificeren. Een van zijn onderwerpen was het hoger technisch onderwijs dat in de jaren 1950 werd uitgebouwd voor jongens en meisjes. Hij bracht heel wat zogenaamde “évolué’s” voor zijn lens, die een nieuwe Congolese elite vormden. Bij gebrek aan initiatieven van de koloniale overheid organiseerden zij zelf onderwijs voor vrouwen die veelal zonder opleiding of slechts laaggeschoold op de arbeidsmarkt terecht kwamen. De vrij intieme foto’s die Makula nam van de interieurs van “évolué's” weerspiegelen duidelijk de verwantschap tussen de fotograaf en de personen die werden gefotografeerd. Makula nam in vergelijking met zijn Europese collega's opvallend minder foto’s van officiële aangelegenheden en van het bezoek van hooggeplaatste buitenlandse gasten. Hij reisde ook veel minder. Hoewel we enkele foto’s van verre provincieplaatsen terugvinden, is het duidelijk dat hij vooral in of in de buurt van de hoofdstad Leopoldstad werkte. Foto's van het Congolese dorpsleven zijn helemaal afwezig in zijn oeuvre. Het is onduidelijk of de opvallende contrasten tussen de foto's van Makula en zijn Europese collega's te maken hebben met zijn persoonlijke voorkeuren dan wel met beslissingen van zijn oversten. Na de onafhankelijkheid leidde Makula een hele generatie van fotografen voor Congopresse op, onder wie ook de eerste en enige vrouw, Mpate Sulia. Mobutu vertrouwde hem een aantal belangrijke opdrachten toe. Tussen 1981 en 1991 had hij zijn eigen studio Photo Mak in Lemba (Kinshasa). Een van zijn dochters werkt ook als fotografe.

De collectie memorabilia van Henry Morton Stanley

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
De beroemde ontdekkingsreiziger Henry Morton Stanley (1841-1904) nam van zijn Afrika-reizen grote verzamelingen voorwerpen en specimens mee naar Groot-Brittannië. Een groot deel daarvan, zoals zaden en stalen van gesteenten, verzamelde Stanley tijdens zijn laatste expeditie, de Emin Pasha-reddingsexpeditie (1887-1890), ondanks pech met kano’s en een gebrek aan dragers. Stanley was verzot op het verzamelen van wapens, die hij thuis aan de muren hing. Zijn publicaties droegen bij tot het classificeren van een aantal voorwerpen, meestal afkomstig uit de Swahili- en Zande-regio’s, maar voor sommige is er vandaag nog altijd geen verklaring. Andere voorwerpen van Stanley zijn het kompas, de thermometer, de hoogtemeter, de sextant en de kunstmatige horizon. Aanvankelijk was Stanley als journalist en selfmade man niet welkom in wetenschappelijke kringen. Ook na zijn succesvolle expeditie en zoektocht naar dokter Livingstone (1871-1872) hadden aardrijkskundigen nog twijfels bij wat hij had gepresteerd. Om die reden werden zijn volgende expedities naar Afrika (1874-1877) en die namens koning Leopold II (1879-1884) voorafgegaan door zorgvuldige voorbereidingen. Om te beantwoorden aan de verwachtingen van de genootschappen van geleerden en aan die van het grote publiek, droeg hij steevast de verplichte attributen en wetenschappelijke instrumenten van de moderne reiziger met zich mee. Uit zijn notities blijkt dat hij de positie van zijn karavaan nauwgezet rapporteerde en de landschappen en vegetatie bestudeerde en beschreef. In 1954 herdacht het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika de 50ste verjaardag van het overlijden van Henry Morton Stanley. Zijn adoptiezoon, Denzil, greep de gelegenheid aan om een schenking te doen van meer dan 300 memorabilia uit het landgoed van zijn ouders in Furze Hill, in het Britse graafschap Surrey. De collectie bestaat uit aantekeningen van Stanley’s reizen, en eretekens en prijzen die hij ontving. De collectie van Stanley-objecten van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika is het enige samenhangende overblijfsel van de uitgebreide collectie die Stanley aanlegde. In 2002 maakten Stanley’s erfgenamen het landgoed in Furze Hill leeg. De overgebleven archieven, foto’s en souvenirs gingen onder de hamer en het huis werd verkocht.

Stenen grafbeelden uit Neder-Congo

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
De etnografische collectie van het KMMA bevat een 120-tal beelden die in het gebied van de benedenloop van de Congostroom op de graven van belangrijke overledenen werden geplaatst. Ze worden mintadi genoemd, een term die verwijst naar de zachte steen waaruit ze zijn gemaakt. De meeste beantwoorden aan een beperkt aantal types die symbolische voorstellingen zijn van de eigenschappen waarmee chefs, notabelen en handelaars graag werden geassocieerd. Het zijn dus geen natuurgetrouwe ‘portretten’ maar eerder weerspiegelingen van de manier waarop hun opdrachtgevers in de herinnering verder wilden leven. Een opmerkelijk aantal werd in de jaren 1950 verzameld door de amateur-etnoloog Robert Verly, die veronderstelde dat ze deel uitmaakten van een eeuwenoude traditie. Verder onderzoek heeft echter uitgewezen dat hun productie ruwweg te dateren valt tussen 1850 en 1930. Deze periode valt samen met de ontwikkeling van een bloeiende handel in het mondingsgebied van de Congostroom. Chefs en handelaars genoten een groot aanzien dankzij de diverse Europese producten die ze verwierven in ruil voor palmnoten en ivoor. Ze stelden zichzelf graag voor als autoritaire bezitters van slaven, maar ook als ‘mannen van hun tijd’ die zich nieuwe vaardigheden eigen maakten, zoals lezen. De grondstof voor deze grafbeelden kwam uit een tweetal steengroeven. Een ruwe figuur werd meteen ter plaatse uit de zachte steen gehouwen, om het transport naar het atelier voor de afwerking te vereenvoudigen. Op basis van stijlonderzoek wordt vermoed dat ooit een twintigtal ateliers actief zijn geweest. De steen werd bewerkt met dissel en mes, net als bij de houtsculptuur. De concurrentie tussen ateliers heeft geleid tot een rijkdom aan thema’s. Bepaalde van deze thema’s komen overvloedig voor, wat er op wijst dat beeldhouwers zich ook schikten naar de wensen van hun potentiële klanten. Onder de ‘bestsellers’ vallen voorstellingen van ‘de denker’, van moeder en kind, en van een figuur die de handen open voor zich houdt. Deze laatste is vermoedelijk de voorstelling van iemand die in staat is documenten te lezen, een nieuwe vaardigheid die veel ontzag opwekte.

De fotocollectie van Henry Morton Stanley

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Vierhonderd foto’s mag weinig lijken in verhouding tot het hele Stanley-archief dat liefst 7.000 items telt. Toch zijn de foto’s een heel nauwkeurige illustratie van het leven van Stanley, van zijn Afrikareizen en van zijn sociale contacten. Tussen 2000 en 2004 kocht de Koning Boudewijnstichting de meeste foto’s. Het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika bewaart en beheert de volledige collectie. Het formaat van de foto’s varieert van postkaarten en standaardafmetingen tot stereoscopische beelden. Stanley zelf maakte er een aantal tijdens zijn reizen. Zijn gezin, vooral zijn vrouw Dorothy, nam foto’s op meer vertrouwde locaties. Ander beeldmateriaal is afkomstig uit bekende studio’s. De collectie bevat ook foto’s die Stanley kreeg van vrienden, reisgenoten, politici, leden van de ‘beau monde’ en dergelijke meer. Er zitten verschillende thema’s in de collectie verweven. De foto’s van de Afrikareizen laten onder meer koning Mutesa van Oeganda zien, de verkenners van Stanley, de bemanning van de Lady Alice, de oevers van het Tanganyikameer en van de Congorivier en de Wagenia-visserijen. Ze geven een beeld van diverse missies en factorijen die in handen waren van Europeanen en er zitten ook portretten bij van latere reizigers, gemaakt op de kust van Cabinda na hun doortocht door het Afrikaanse continent. Het fotomateriaal van Stanley toont ook de ontwikkeling van het medium. Foto’s nemen in 1874 in Afrika was geen sinecure. De belichtingstijden waren erg lang, je moest uiterst fragiele glasplaten gebruiken en de kans om materiaal te verliezen of te beschadigen was groot door de risicovolle tochten en de slechte weersomstandigheden. Pas op het einde van zijn leven gebruikte Stanley een automatisch toestel. Hij gebruikte zijn opnames ook als lantaarnplaatjes, de voorlopers van onze moderne dia’s, ter illustratie van zijn talloze lezingen over de hele wereld. Tijdens die lezingen bleek hoe handig Stanley met het medium overweg kon.

De beeldhouwkunst van de Ovimbundu

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
De Ovimbundu zijn een belangrijke Angolese bevolkingsgroep in de huidige provincie Benguela. De kunst van deze cultuur is niet goed gekend bij het grote publiek en het aantal Ovimbundu-werken is betrekkelijk schaars. Niettemin bezit het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) een van de voortreffelijkste Ovimbundu-verzamelingen. De aanwezigheid van deze collectie in een museum dat oorspronkelijk gewijd was aan wat we nu de DR Congo noemen, is grotendeels te danken aan Robert Verly. Kunstschilder Robert Verly (1901-1963) maakte aanvankelijk deel uit van de Commissie voor de Bescherming van de Inlandse Kunsten en Ambachten (COPAMI). In de jaren 1940 werd hij door de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis van Brussel (KMKG), belast met een etnografische zending in Angola. Tijdens deze zending verzamelde hij de Ovimbundu-beeldjes waarvan er hier enkele worden voorgesteld. De objecten werden eerst ingeschreven in de KMKG, voor hun overbrenging naar het KMMA tussen 1967 en 1979. Robert Verly verzamelde uitgebreide informatie over het geestelijke en materiële leven van de Ovimbundu en de Kimbundu. De voortijdige dood van de onderzoeker verhinderde de publicatie van het merendeel van zijn werken en onderzoek.. De selectie van voorgestelde objecten maakt het mogelijk om, aan de hand van door Robert Verly of door andere onderzoekers verzamelde gegevens, inzicht te verkrijgen in bepaalde aspecten van het religieuze, sociale en politieke leven van de Ovimbundu. We treffen enerzijds bijzonder fijn gesculpteerde mannelijke en vrouwelijke beeldjes aan, anderzijds enkele cefalomorfe knotsen en tenslotte andere voorwerpen zoals pijpen. Algemeen genomen kunnen deze objecten op basis van hun functie in vier grote categorieën worden ondergebracht. Bepaalde voorwerpen zijn verbonden met de soma (de chef of heerser), andere met activiteiten van de ocimbanda (de waarzegger), en enkele, met een vaak erg grove plastiek, zijn gekoppeld aan jachtrituelen. Tenslotte is er ook nog een sculpturale productie die uitsluitend bestemd was voor de verkoop aan Europeanen, zoals aan Robert Verly.

De foto’s van de expeditie van Armand Hutereau (1911-1913)

Tentoonstellingen Permanente expo's
Musée royal de l'Afrique centrale
Tervuren - Brabant Flamand
Armand Hutereau (1875-1914) werd in februari 1911 voor meer dan twee jaar naar het noorden van Congo uitgestuurd om materiaal te verzamelen voor het ‘Museum van Belgisch Congo’. Dankzij deze expeditie werd de afdeling Etnografie verrijkt met maar liefst 10.224 objecten, waaronder tal van muziekinstrumenten. Foto’s, films en geluidsopnames dienden als duiding bij de etnografische voorwerpen en lieten bijvoorbeeld zien hoe potten werden gemaakt. De foto’s getuigden ook van een bijzondere interesse voor de ‘verboden regionen van het vrouwelijke lichaam’, en voor albinisme en ziektes zoals syfilis, lepra en gonorroe (een geslachtsziekte veroorzaakt door een bacterie). Hutereau werd vergezeld door Van der Gucht, die tijdens de expeditie overleed ten gevolge van hematurie (bloed in de urine). De Europese leden van de expeditie bestonden verder uit de taxidermist Ceuterickx, de fotografen Geno en Facq, en Mevrouw Hutereau. In het begin van de twintigste eeuw was de aanwezigheid van Europese vrouwen in de kolonie hoogst uitzonderlijk. Mevrouw Hutereau legde een belangrijke collectie vogels aan, die later verschillende nieuwe soorten bleek te bevatten. Hutereau maakte plaasteren afdrukken van ‘tatoeages’ van elf Afrikanen en verzamelde vijf schedels en een skelet van een ‘pygmee’. In tegenstelling tot de expeditie Lemaire reisde Hutereau zonder militaire escorte, al bleef hij Afrikaanse dragers rekruteren om het expeditiemateriaal te dragen en vermoeide Europeanen in hangmatten te vervoeren. Na zijn terugkeer uit Congo en de uitbraak van de Eerste Wereldoorlog werd Hutereau opgeroepen door het Belgisch leger. Hij sneuvelde op 24 november 1914 nabij St.-George. Postuum verscheen nog Histoire des peuplades de l’Uele et de l’Ubangi (1927), een historische ‘inleiding’ van meer dan 300 bladzijden tot een meer uitgebreide studie over het noorden van Congo, die echter nooit zou verschijnen.
Rommelmarkt - Châtelineau (zaterdag)(elke week)

Rommelmarkt - Châtelineau (zaterdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Wilson
Châtelineau - Hainaut
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Article 27

Modesties d’André Wostijn

Elke zaterdag en zondag van 10:00 van 18:00 / dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 van 17:00
Tentoonstellingen Verschillende technieken
Trinkhall Museum
Liège - Liège
Monografische tentoonstelling

Kasteel Beauvoorde

Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium Erfgoed
Kasteel Beauvoorde
Beauvoorde - Vlaams Gewest
Ook Kasteel Beauvoorde maakt zich opnieuw klaar voor bezoekers.
Rommelmarkt - Tertre (donderdag)(elke week)

Rommelmarkt - Tertre (donderdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Tertre
Tertre - Hainaut
Rommelmarkt - Binche (zaterdag)Elke zaterdag

Rommelmarkt - Binche (zaterdag)

Elke zaterdag
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand-Place de Binche
Binche - Hainaut
Rommelmarkt - Liberchies (woensdag)(elke week)

Rommelmarkt - Liberchies (woensdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place de Liberchies
Liberchies - Hainaut
Rommelmarkt - Saint-Symphorien (zaterdag)(elke week)

Rommelmarkt - Saint-Symphorien (zaterdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Saint-Symphorien
Saint-Symphorien - Hainaut

Ballroom en Laijn Danslessen Beginners, Gevorderden, Experts -Ballroom.brussels

Elke zondag
Stages / Cursussen Sporten
Dynamodance.com(Montgomery)
Sint-Pieters-Woluwe - Bruxelles
Ballroom en Laijn Danslessen Beginners, Gevorderden, Experts
Rommelmarkt - Jemappes (donderdag)(elke week)

Rommelmarkt - Jemappes (donderdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Rue du Marché
Jemappes - Hainaut
Rommelmarkt - Flobecq (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Flobecq (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place Flobecq
Flobecq - Hainaut
Rommelmarkt - Braine-le-Comte (donderdag)(elke week)

Rommelmarkt - Braine-le-Comte (donderdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand-Place de Braine-le-Comte
Braine-le-Comte - Hainaut
Rommelmarkt - Châtelet (dinsdag)(elke week)

Rommelmarkt - Châtelet (dinsdag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Place de l'Hôtel de Ville
Châtelet - Hainaut
Rommelmarkt - Boussu (zondag)(elke week)

Rommelmarkt - Boussu (zondag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Markten
Grand'Place Boussu
Boussu - Hainaut

Salsa lessen beginners Brussel

Elke zondag van 17:50 tot 19:00
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Salsa lessen beginners Brussel

Kizomba lessen beginners Brussel

Elke zondag van 16:00 tot 16:50
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Kizomba lessen beginners Brussel

Ballroom en Latijn Dansen lessen beginners Brussel

Elke zondag van 20:05 tot 20:55
Stages / Cursussen Cursussen
Dynamodance.com (Merode-Montgomery)
Woluwe-Saint-Pierre - Bruxelles
Ballroom en Latijn Dansen lessen beginners Brussel
Rommelmarkt - Sint-Truiden(elke week)

Rommelmarkt - Sint-Truiden

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Overdekte Veemarkt
Sint-Truiden - Limbourg

2 (t)huizen, 1 museum: begeleid bezoek

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00 van 10:00 tot 16:00 van tot van 10:00 tot 16:00 van tot
Tentoonstellingen Visites guidées
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Par Minoo (gids), Leila (gids), Saad (gids), Ikram (gids), Aïssatou (gids), Zouheir (gids). BELvue Museum, Paleizenplein 7, 1000 Brussel.

Democracity

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11:00 tot 19:00
Stages / Cursussen Cursussen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Par Musée BELvue.

BELvue op wieltjes

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00
Stages / Cursussen Cursussen
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Par Musée BELvue.

Speelzak Marmaille&Co

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 17:00 / zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00
Tentoonstellingen Virtueel / Visueel / Audio Interactive
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Materieel geheugen van België, historische achtergrond België. Dans le cadre de

België kennen als z'n broekzak

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 19:00
Tentoonstellingen Virtueel / Visueel / Audio Interactive
BELvue Museum
Bruxelles - Bruxelles
Historische achtergrond België, materieel geheugen België. Dans le cadre de
Rommelmarkt - Leuven (maandag)(elke week)

Rommelmarkt - Leuven (maandag)

(elke week)
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Mathieu De Layensplein
Leuven - Brabant Flamand
Rommelmarkt - Antwerpen (zaterdag/zondag)Elke zondag van 08:00 tot 13:00 / zaterdag van 08:00 tot 16:00

Rommelmarkt - Antwerpen (zaterdag/zondag)

Elke zondag van 08:00 tot 13:00 / zaterdag van 08:00 tot 16:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Vogelmarkt
Antwerpen - Anvers
Dompel je elk weekend onder in de bruisende sfeer van de Antwerpse markten op de Theaterplein en omgeving. Tussen exotische smaken, antieke voorwerpen en unieke vondsten bieden deze markten een echte onderdompeling in de geschiedenis en cultuur van de stad.
Antiek en Brocante Ieper: Brocante van A tot ZElke maandag, vrijdag en zaterdag

Antiek en Brocante Ieper: Brocante van A tot Z

Elke maandag, vrijdag en zaterdag
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Ieper - West-Vlaanderen - Vlaams Gewest
Antieke decoratie en oudheden, meubels, schilderijen, horloges, lusters, spiegels, klokken, boeken, militaria, verzamelobjecten, oude bromfietsen, bronzen beelden, sieraden, porselein, bisquit, kristal, zilver, melkglazen deuren, bouw antiek, schouwen, rariteiten, opruiming van inboedelsSCHATTINGENBrocante van A tot Z | Regis Mylle | Oostkaai 2 | 8900 IeperGSM +32 475 73 89 63 | TEL +32 57 44 82 84 | e-mailOPENINGSURENVrijdag : 14:00 > 18:30Zaterdag : 14:00 > 18:30Maandag 14:00 > 18:30

Rommelmarkt

Elke maandag / dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag / zaterdag / zondag
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Place du Jeu de Balle
Bruxelles - Bruxelles
Speciale volwassenen
Singles speciaal
Speciale studenten

Een bevredigend intiem leven leiden

Elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 12:30 van 14:00 tot 17:00
Stages / Cursussen Gezondheid / Natuur / Welzijn
Liège - Liège - Région Wallonne
Voel je de roep om je opnieuw te verbinden met je vrouwelijkheid? Voel je niet langer het verlangen in je lichaam? Maakt seksualiteit geen deel meer uit van je leven?
Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
Speciale volwassenen
Speciale gezinnen

MOIR - Museum of Infinite Realities

Elke zondag van 10:00 van 17:00 / maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13:00 van 20:00
Tentoonstellingen Permanente expo's
Bruxelles - Bruxelles
Speciale volwassenen
Speciale studenten

Straat fotografie Brussel najaar 24

Elke donderdag van 19:00 van 22:00
Stages / Cursussen Ateliers
GC Elzenhof
Ixelles - Bruxelles
Workshops street photography en street walks cursus

Wekelijkse rommelmarkt Lokeren

Elke zondag van 07:00 van 12:00
Markten en Rommelmarkten Rommelmarkten
Stationsplein Lokeren
Lokeren - Flandre Orientale
Iedere zondagvoormiddag vindt de grootste wekelijkse openlucht rommelmarkt van het land plaats aan het stationsplein in Lokeren. De markt gaat door op het stationsplein ter hoogte van de brandweerkazerne.
Rommelmarkt - Velaines (maandag)Elke maandag

Rommelmarkt - Velaines (maandag)

Elke maandag
Markten en Rommelmarkten Markten
Velaines
Velaines - Hainaut
2 702 evenement(en) gevonden (2601 tot 2650)