Hetty Helsmoortel Missie 2020

image - Hetty Helsmoortel Missie 2020

Over

Het meest spraakmakende wetenschapsnieuws van 2020
Wat moet je op wetenschappelijk vlak onthouden van het voorbije jaar? Waarom is wetenschap het mooiste vak op aarde? Hoe werkt het precies? En waarom gaat het soms zo traag? Moleculair bioloog Hetty Helsmoortel, ook bekend als wetenschapswatcher op radio en tv het allemaal helder en entertainend uit de doeken.

Een voorstelling op het scherpst van de snee die veel verder gaat dan de opsomming van een aantal feitjes. Want wetenschap is vooral wondermooi, ontroerend en zit tjokvol menselijkheid. Alleen is die binnenkant zelden zichtbaar voor het grote publiek. Zak dus onderuit in je theaterstoel en raak verwonderd, overweldigd en geïnspireerd door de meest spraakmakende gebeurtenissen van het voorbije jaar. Een must-see voor elke (jong)volwassene met een gezonde interesse in de wereld om zich heen. Wetenschappelijke voorkennis is niet nodig.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Leersteuncentrum Dender Excluses: wat uitsluiting met mensen doet

24 sep 2024
Vertellingen / Literatuur Varia
CC De Werf
Aalst - Flandre Orientale
Opgelet: deze voorstelling is terug te vinden in de seizoensbrochure maar werd inmiddels geannuleerd. Mensen verschillen, dat is eigen aan het leven. Het wordt pas een probleem als niet iedereen volwaardig aan de samenleving kan deelnemen. Mensen met een handicap zijn zo een onzichtbare groep die stelselmatig ontoegankelijkheid en drempels tegenkomen. Ze groeien op in een parallel circuit of krijgen met structurele uitsluiting te maken. Als mensen met een handicap willen deelnemen aan het gew

Andere evenementen Vertellingen / Literatuur > Varia

Nog meer evenementen Vertellingen / Literatuur > Varia
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag