image - BRUSSELS GAMES FESTIVAL 2024

Over

De BGF (Brussels Games Festival) staat in het teken van drie dagen (en een nacht!) spelen in al zijn vormen: activiteiten voor jong en oud, toernooien voor de meer ervaren spelers en een spellenmarkt waar je voor een paar euro een spel kunt kopen.

Er is ook een meer "professionele" kant met een protozone waar de spelontwerpers van morgen hun creaties presenteren. Dit jaar markeert de terugkeer van de Meeple Pis d'Or-competitie, die DE Prototype zal bekronen gekozen door het publiek en een jury van professionals uit de bordspelwereld: uitgevers, distributeurs, winkels en verenigingen. Er zal ook een TCG-zone zijn met een introductie tot de nieuwste verzamelkaartspellen!

Kortom, de hele bordspelwereld komt samen om een onvergetelijk moment te beleven! En niet te vergeten een netwerk van partners die nauw betrokken zijn bij de organisatie van het festival en honderd toegewijde vrijwilligers!

Praktische informatie

  • Waar vindt het plaats? In The Egg Brussels - Rue Bara 175, 1070 Brussel
  • Wanneer vindt het plaats? Vrijdag 23 augustus, van 14:00 tot 22:00; zaterdag 24 augustus, van 10:00 tot 18:00, met een nocturne die begint om 19:00 en eindigt op zondag 25 augustus om 09:00 (met ontbijt voor de dappersten), en het festival opent zijn deuren voor de laatste dag om 10:00 tot 18:00.
  • Hoeveel kost de toegang tot de BGF? De entree is €6 per dag in voorverkoop en €7 ter plaatse. De nocturne is inbegrepen in het zaterdagticket, en het is gratis voor kinderen onder de 10 jaar!
  • Voor alle aanvullende informatie, ga naar onze website en sociale media:

Website: www.brusselsgamesfestival.be
Facebook: https://www.facebook.com/BrusselsGamesFestival
Instagram: https://www.instagram.com/brusselsgamesfestival


Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (14)

Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Multidisciplinaire festivals

Andere evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest

3 gratis rondleidingen bij de tentoonstelling Kiezen voor Brussel

22 sep 2024
Varia
Bruxelles - Bruxelles
Op zondag 22 september, tijdens Autoloze Zondag in Brussel, nodigen we je van harte uit voor een gratis geleid bezoek aan de tentoonstelling "50 jaar kiezen voor Brussel.- Waarom stemmen belangrijk is." De maker van de tentoonstelling, Frank Vanhaecke, loopt mee naast je zijde tijdens jouw bezoek krijg je niet alleen de kans om de rijke politieke geschiedenis van Brussel te ontdekken, maar ook om dieper in te gaan op de unieke verhalen en verborgen details die deze expo zo bijzonder maken.
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag