LA TOURNÉE DU STAND-UP 2024

image - LA TOURNÉE DU STAND-UP 2024

Over

Après son premier succès, la tournée du stand-up revient à l’Eden ! Venez découvrir le meilleur de la nouvelle génération du Stand Up Comedy belge!

La Tournée du Stand Up regroupe 20 artistes sélectionnés parmi les meilleurs talents de la scène humoristique belge francophone et les envoie aux quatre coins de la Wallonie.

Chaque date est l’occasion de découvrir 8 d’entre eux. A l’Eden, il faudra faire preuve d’encore un peu de patience pour découvrir les humoristes qui enchaineront les punchlines sur les planches.

Chacun à leur tour, iels auront 10min pour vous présenter un extrait de leurs univers respectifs et variés. De quoi vous promettre une soirée de rires sans répit !

Alors, prêt.e.s à rire et vous laisser surprendre ?

Achetez vos tickets avec
Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Sven de Leijer Liefde voor publiek

03 okt 2024
Theater / Spektakels Humor / Komedies
Arenbergschouwburg
Antwerpen - Anvers
Dat Sven de Leijer graag voor een publiek staat is bekend. Hij groeide van bekendste publieksopwarmer van Vlaanderen uit tot de vrolijke presentator van programma’s als ‘Hotel Romantiek’ en ‘Vrede op aarde’. Een paar jaar geleden werd hij 40 en vond hij dat het tijd was voor een hobby, maar bij alle pogingen bleef hij op zijn honger zitten. Lekker leren koken, padellen, een goed boek, allemaal goed en wel, en toch zat hij telkens met het vervelende gevoel dat er iets ontbrak. Maar wat? En toen w

Jandino Asporaat Therapie

10 okt 2024
Theater / Spektakels Humor / Komedies
Arenbergschouwburg
Antwerpen - Anvers
"Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie... Ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, l
Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Humor / Komedies
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag